Hírek

 • Egy falat kenyér az álhírek világában
  A 21. századra minden eddiginél jelentősebbé vált az információ szerepe a modern társadalmakban. Puszta megszerzésük is elengedhetetlen eleme az életünknek, mivel hétköznapjaink szerves része a könnyen elérhető hírek fogyasztása. Ez nem csak a gazdaságra van jelentős hatással, hanem az élet minden területét érinti. Mára az információ komoly értékké vált, sőt az egyik legértékesebb dolog, amit […]
 • #6 Fake-ek és ellensúlyok
  A törvényjavaslat lényege: A hiteles tájékoztatáshoz való jog, valamint a közpénzzel történő felelős gazdálkodás elvének érvényesítése érdekében a jövőben csak korlátozottan vagy egyáltalán ne jussanak közpénzhez a bizonyítottan álhíreket terjesztő médiumok.  A javaslat értelmében a jogerősen elveszített sajtó-helyreigazítási, jóhírnév megsértése vagy rágalmazás miatt indított perek (a továbbiakban tényállások) számával arányosan csökkenne a közpénzhez való hozzáférés […]
 • #5 Gazditörvény
  Részletek hamarosan. Facebook0Email0
 • Vona Gábor: 2025. legyen a Reformkor emlékéve
  Tegyük egész éves programmá ezt a fontos magyar történelmi korról való megemlékezést – mondta online sajtótájékoztatóján Vona Gábor, aki arról is beszélt, hogy a Második Reformkor alapítvány negyedik törvényjavaslatában fogalmazta meg ezt a gondolatot.
 • #4 2025 – A reformkor emlékéve
  Legyen a 2025-ös év a reformkor emlékéve! A törvényjavaslat célja, hogy ne csupán megemlékezzünk a Reformkorról, hanem hogy tegyünk is valamit azért, hogy megvalósulhasson a második reformkor.
 • #3 Az emberek emberei
  Folyamatban. Facebook0Email0
 • Közvetlenül válasszák a legfőbb ügyészt
  Három fontos tisztséget is közvetlen választásra bocsátana Vona Gábor. A Második Reformkor Alapítvány elnöke csütörtök délelőtt egy budapesti rendezvényhajón beszélt erről.
 • #2 A cigány hősök napja
  Elkészült a Második Reformkor Alapítvány második törvényjavaslata, amely a cigány hősökről szól. Meggyőződésünk, hogy nemcsak a felzárkózáshoz szükséges feltételeket, hanem példaképeket is kell adni a cigányságnak a sikeres integráció érdekében. A javaslatot minden parlamenti frakció és egyéni képviselő megkapta.
 • #1 Pártmentes önkormányzatiság
  A Második Reformkor Alapítvány elkészítette első törvényjavaslatát, mely a pártmentes önkormányzatiság alapjait teremthetné meg Magyarországon.
 • Vona Gábor azt javasolja, ne indulhassanak pártjelöltek az önkormányzati választáson
  A Második Reformkor Alapítvány alapítója ismerteti az első törvényjavaslatát, állt a néhány napja megküldött meghívóban. Ez az alapító pedig Vona Gábor, a pártpolitikától visszavonult egykori Jobbik-elnök.